החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/11/2001 | 10:07 | מאת: ירדן

שלום לפרופ' זיידמן, ברצוני לדעת האם לאחר החזרת עוברים מוקפאים כאשר נגיד והיה השתרשות האם בעקבות יחסי מין ביום ה-9 יכול להיגרם נזק שבה למרות שהיה השתרשות פתאם העוברים "יתפרקו" ואני יקבל מחזור רגיל, האם באופן כללי גם לאחר ביצוע פעולות כמו לשטוף כלים או לפנות מדיח יכול להזיק להשתרשות או שבמידה והיתה השתרשות שום דבר שהוא לא חריג לא יכול לפגוע? תודה מראש

אני לא סבור שישנן הוכחות כי מאמץ גופני לא קיצוני או קיום יחסים לאחר ההחזרה פוגע בתהליך ההשרשה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית