דימום לא סדיר.............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/01/2020 | 14:34 | מאת: אני

שלום פרופסור זיידמן אני בת 30 ברקע אנדומטריוזיס . לפני 4 ימים היתה לי הפרשה שחורה חומה בכמות גדולה למרות שנטלתי גלולות פמינט. ברקע שקיבלתי .הפסקתי ליטול את הגלולות . אך ההפרשה הנ"ל נמשכת בכמות גדולה שחורה חומה . ולמרות שהפסקתי לא קיבלתי מחזור . מה הסיבה למה זה קורה? אני דואגת . יש לי כאבי בטן קלים . אודה למענה

את נוטלת גלולות במינון נמוך, כך שלא נדיר שהרירית לא יציבה והדבר מתבטא בהפרשות מהסוג שאת מתארת. כדאי להתייעץ עם רופא הנשים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית