בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/01/2020 | 16:11 | מאת: מילי

היי אשמח לחוות דעת, ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום השני למחזור. מדוע הפרוגסטרון שלי גבוה?זה בעייתי לכניסה להריון? והאם שאר הערכים תקינים? estradiol 142 pmol/l tsh 1.72 mlu/l Lh 5.1 iu/l fsh 6.4 iu/l prolactin 245 mlu/l progesterone 2.4 nmol/l testosterone 0.7 nmol/l

הבדיקה תקינה. הפרוגסטרון מעט גבוה כי עשית את הבדיקה מעט מוקדם בווסת.

06/01/2020 | 12:37 | מאת: ליאל

סליחה שנדחפתי ברשותך לשאלה בהקשר הנ"ל. אני גם עשיתי פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור ו פרוגסטרון יצא גם גבוה יחסית 2.7 (שאר נתונים חושבת שבסדר Fsh 8,30, lh 2.9, Estrodiol 163,) השאלה האם בגלל שפרוגסטרון גבוה עדיף לא להתייחס לתשובות ולעשות אותה שוב במחזור הבא? תודה!!!!!!!!!!

אין לכך משמעות רבה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית