שאלה בקשר לרירית.....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/01/2020 | 10:15 | מאת: אורלי

שלום וברכה פרופ שאלתי אותך לגבי רירית מתי חשוב שתיהיה עבה ואמרת לפני ביוץ. באותו יום של הזרעה היה לי רירית 8 למחרת 6.5 והתחלתי לקחת אסטרופם . ושלושה ארבעה ימים אחרי עלתה ל 7. האם כדי להגיע לקליטה טובה היתי צריכה לקחת אסטרופם לפני ההזרעה? תודה רבה

נראה שהרירית שלך בסדר גמור.

05/01/2020 | 12:53 | מאת: אורלי

תודה על המענה האמת שפחות רגילה לראות עובי כזה( לפני ההפלה הרירית הייתה מעל 8 הרבה לפני ביוץ רק עולה .) אם אני מסתכלת אצלי שהרירית הייתה 8 לפני ההזרעה זה הזמן שחשוב שהרירית תיהיה עבה להשתרשות והפריה תקינה ?

נכון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית