IVF6 מספר שאלות אליך דוקטור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/01/2020 | 12:36 | מאת: ציפי

האם ניתן לשלב טיפולי ivf ולנהל אורח חיים רגיל ? הכוונה מבחינת העבודה זה דורש הרבה היעדרויות ? קצת מלחיץ כל העניין הזה כמה פעמים נעדרים מהעבודה והאם באמת כל בוקר צריך ללכת לבדיקות אולטרסאונד איך זה הולך הבנתי שזה מאד אינטנסיבי

בד"כ צריך להגיע כחמש פעמים לבדיקת אולטראסאונד מוקדם בבוקר, ואח"כ פעם אחת לשאיבה ופעם או פעמיים להחזרה, דבר שיכול להיות מבוצע בכל שעות היום במרכז פרטי ובשעות הבוקר ביחידה ציבורית. סה"כ אפשר בד"כ לשלב טיפולי IVF ולנהל אורח חיים רגיל. הבעיה היא יותר המתח הנפשי שמלווה את התהליך ולא מקל על ההתנהלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית