בדיקת פאפ ועוד מס שאלות ..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2020 | 22:52 | מאת: שירה

שלום רוצה להתחיל בטיפולים הפריה חוץ גופית עשיתי את כל הבדיקות מלבד בדיקת פאפ בגלל שאני בתולה (לא פעילה מינית)האם אתה חושב שזה נחוץ שאעשה אותה? אני לא פעילה מינית ולעולםלא שכבתי עם גברים ובנוסף לא היתה לי שום חדירה לנרתיק מכל סוג שהוא!! ואני ממש רגישה באיזור. לדעתך אני אמורה לעבור את הבדיקה הזאת?? אוכל לעבור את כל הפרוצדורה של התהליך של ההפריה? הרי יש שם בדיקות פולשניות ולאור המצב החריג שלי אתה חושב שאוכל להגשים את החלום ולהפוךלאמא? אני נורא רוצה להביא ילד לעולם ואני חוששת שהדברים האלה יכשילו אותי בדרך תודה מראש עלהמענה. שירה.

בדיקת פאפ נועדה בעיקר לזהות שינויים בתאים בעקבות הידבקות בנגיף הפפילומה, ולכן לא נחוצה כאשר מדובר בבתולה. לא צריכה להיות לך בעיה להרות בעזרת הפריה חוץ גופית.

16/01/2020 | 16:21 | מאת: שירה

תודה על המענה. בקשר למעקב אחר הזקיקים אם אני בתולה ? אני יכולה לעשות אולטרסאונד רגיל?תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית