בדיקת זרע האם תקינה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2020 | 00:33 | מאת: שירן

שלום וברכה (= שלום בעלי עשה בדיקת זרע צמיגיות נורמל. Ph 7.8 ריכוז 47, תנועה 77 (פרוגרסיבית 9 מקומית 68, ללא תנועה 23) לויקטיצים (0x10 (6. אגלוטנציה שלילית 162x 10 (6) - Total motile count תאים תקינים 4. ראש 86 זנב 10 היא תקינה? מה שהבנתי לבד חוץ מ תנועיתות.? מה זה אומר התנועה, ותנועה פרוגרסיבית? שרק 9 אחוז מכל ה 77 אחוז זז? תודה רבה

איכות התנועה פחות טובה, כי רוב הזרע לא מתקדם ממקומו. כדאי לחזור על הבדיקה כי זה מאד משתנה מבדיקה לבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית