שימור פיריון סוציאלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/12/2019 | 12:11 | מאת: טל

שלום, אני עושה הקפאת עוברים (במקום ביציות, כי אמרו שבגילי הקפאת ביציות איננה טובה) בת 39 עבור הריון עתידי. בבית החולים אמרו לי שמעל כמות מסויימת של ביציות הם מגדלים לבלסטוציסטים. שאלתי, אני מעוניינת למקסם את סיכויי להכנס להריון, האם עדיף לי לבקש שישאירו את העוברים קטנים? תודה רבה

לא הבנתי מה ההיגיון להקפיא עוברים בשימור פריון סוציאלי. כיצד זה יעזור לך כאשר תפגשי בן זוג בעתיד?! עדיף שתקפיאי ביציות ביחידה שיש לה תוצאות מוכחות גם בגילך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית