גילוי היריון עם תוצאות נמוכות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2019 | 06:38 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר.. הביוץ היה כנראה בדיוק לפני שבועיים ביום רביעי.. אתמול עשיתי ב.דם ויצא : בטא:23.68 ופרוגסטרון:23.. האם הדבר מעיד על היריון לא תקין? (חשוב לציין שממש חודש קודם היה לי סיפור דומה בו נקלטתי והיה בטא 15 אך אחרי יומיים עלה רק ל17 ובסוף אחרי כמה יצים הגיע מחזור) מודאגת ומקווה שהפעם זה אחרת.. אם חלילה זה יקרה שוב האם יש סיבה לכך שקןרה פעם שנייה ברציפות?

הבטא באמת נמוכה, דבר שמעורר חשש לגבי תקינות ההיריון. יש בהחלט צורך להעריך האם יש סיבה להריונות הכימיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית