לקיחת דופסרון לפני ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/12/2019 | 23:38 | מאת: תתחחח

התחלתי החודש לקחת איקקולמין ביום ה9 למחזור (מחזורים לא סדירים) . החל מהיום ה12 התחלתי לקחת 2 טבליות אסטרופם ובטעות לקחתי גם 2 כדורי דופסטרון. הייתי אמורה לעבור הזרעה ביום חמישי האחרון לאחר שהערב הזרקתי אוביטרול לגרימת הביוץ. הרופא אמר שאין טעם לעשות הזרעה. רציתי לדעת מהי ההשפעה של הדופסרון?האם היא פוגעת בסיכוי להיכנס להריון טבעי ושההריון יחזיק? אשמח לקבל תשובה

הדופסטון פעיל כמו פרוגסטרון וחשיפה של הרירית לפרוגסטרון לפני הזמן יכולה בהחלט לשבש את "חלון ההשרשה."

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית