כאבים נוירופתיים וסיכון היריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/12/2019 | 22:15 | מאת: לילי

שלום פרופ.אשמח לתגובתך. אני בת 31.9 רוצה להיכנס להיריון, יש לי כאבים נוירופתיים ויש צורך הפסקת תרופה לפני שלוש חוד לפני היריון. מצד אחד אסור להיות בסטרס תמידי בהיריון. רופא מרפאת כאב אומר שבכלל אסור לקחת משככי כאבים בהיריון אבל זה בעייתי, איך אפשר לשרוד היריון ולא לפגוע בעובר. אני מבינה שאין איש מקצוע אחד שיכול לעזור. אולי תוכל לייעץ לי מה עושים במקרה כמו שלי?

את צריכה למצוא רופא כאב טוב יותר, שיבחר לך את משככי כאב שכן מותרים בהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית