שאלה מאוד חשובה1!!!!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/12/2019 | 20:18 | מאת: שיר shir

היי אני בעיצומו של תהליך ההפריה חוץ גופית באסותא ואני ממש חוששת מהמעקב זקיקים הנרתיקי אני מאד רגישה באיזור הנרתיק יש לציין גם שאני בתולה ולסבית אם אני אבקש לעשות את המעקב באולטרסאונד רגיל זה יהיה הרבה פחות טוב? או שעדיין יראו משהו? האם הרופא יסכים לעשות לי???? או שהם יסתכלו עליי בעין עקומה??? אני ממש בחדשות מעזה ולא יודעת מה יהיה אשמח לתשובה מרגיעה תודה

18/12/2019 | 11:53 | מאת: Shir

התכוונתי שאני בחששות מיזה

אין בעיה לעשות מעקב זקיקים על פני הבטן. תקפידי למלא את שלפוחית השתן לפני הבדיקה.

23/12/2019 | 16:47 | מאת: Shir

כמה כמות של מים אני צריכה לשתות לפני הבדיקה? האם אני צריכה לעדכן לפני שאני מגיעה שאני רוצה לעשות אולטרסאונד רגיל ולא וגינלי? אני פשוט מפחדת שיגידו לי שאי אפשר

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית