האם אלו תסמינים של הריון חוץ רחמי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/12/2019 | 19:59 | מאת: שירי

שלום, לפני שבועיים עברתי החזרה של עוברים טריים. בכל הסבבים שעברתי , מוקפאים וטריים , כשהיו הריונות וכשלא היו הריונות תמיד ב-24 שעות הראשונות הרגשתי קצת לא נוח ותכיפות גבוהה לשירותים. עובר תוך ימנה או פחות. בפעם הזאת, יצאתי מביהח כשאני לא מרגישה שום דבר ממש ממש כלום. כאילו לא הוחזרו עוברים. מה שכן, מיום 3 בערך החלו כאבי בטן שהם בין כאבי מחזור לאי נוחות כללית. גם דבר שלא היה בעבר. עשרה ימים אחרי ההחזרה התחילו דימומים חומים בהירים, או צמיגיים דמיים. שום דבר לא ממש הרבה אבל כל הזמן. יש בטא סבירה. עושה מחר עוד אחת, אבל האם אלה לא תסמינים של הריון חוץ רחמי? מה אלו כאבי הבטן (מציקים אבל לא נוראיים) והדימום הקטן הזה (שקוף עם דם, או הכתמה חומה בהירה) שבא והולך? תודה רבה רבה!!!

09/12/2019 | 20:02 | מאת: שירי

תודה רבה

קשה ללמוד כל כך מוקדם מהתסמינים ביחס למיקום ותקינות ההיריון. בד"כ רק סביב שבוע 6-7 יופיעו תסמינים כמו כאבי בטן, בגלל התמקמות ההיריון בחצוצרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית