All frezz שיטת טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/12/2019 | 16:33 | מאת: ג'ן

שלום דר', תוכל להסביר לי בבקשה מהו תהליך all frezz? או להפנות אותי עם לינק להסבר?

Freeze all היא גישה בה מקפיאים את כל העוברים, ללא החזרה של עובר טרי. השיטה הוכחה כיעילה במיוחד אצל נשים צעירות עם שחלות פוליציסטיות היכן שנשאבות הרבה ביציות והגוף בגירוי הורמונלי ניכר. עם השיפור ביכולות להקפיא השיטה הפכה להיות מקובלת יותר.

10/12/2019 | 16:00 | מאת: ג'ן

קודם כל, תודה רבה לך על תשובתך. אשמח להבהרה לגבי כמה שאלות שקשורות לאותו הנושא. איך התהליך עובד? האם מקפיאים את העובריםח וישר מחזירים אותם באותו מחזור? או האם מקפיאים את כולם ומחכים לחודש שלאחר מכן? במה התהליך הזה שונה מתהליך רגיל? במה הוא מועיל?

מקפיאים את העוברים ומחזירים במחזור שלאחר מכן. זאת בניגוד להחזרת עוברים טריים עןד באותו המחזור. התועלת היא שזה מאפשר לכאורה לגוף להתנקות מההורמונים של הטיפול ומסייע לרופא להתמקד ולמקסם את הכנת הרירית לפני ההחזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית