בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2001 | 18:35 | מאת: נעמה

בעלי עבר בדיקת זרע ותוצאות הבדיקה הצביעו על: CONCENTRATION: נצפו בודדים, RAPID PROGRES MOTIHLI: אין שום תוצאה, SLUGGISH PROGRESSIVE: אין שום תוצאה. NONPROGRES MOTILITY: 30% IMMOTILY: 70% MORPHO ABNORMAL: 90% WHITE BLOOD CELLS: 0.20% ROUND CELLS: 0.20% VITALITY: אין שום תוצאה. לאחר שביצענו בדיקת זרע נוספת נאמר לנו שה - concentreation עומד כעת על מליון וחצי זרעים. (שאר הנתונים עדין לא ידועים לנו). שאלתי: איזה סוג טיפול מומלץ לנו לבצע לאור השינוי בנתוני הזרע כדי להשיג הריון? ומהם סיכויי הכניסה להריון עם כמות זרע כזו? תודה מראש!!!!

נראה, על פי הנתונים שאת מוסרת, שהטיפול היחיד הוא הפריה עם מיקרומניפולציה (ICSI), שאמורה לפתור באופן מצוין את הבעיה.

07/11/2001 | 11:11 | מאת: חושן

שלום, נעמה, תחילה אני ממליץ לך להשאיר את שאלך בפורום , פריון הגבר. שנית - ישנם כמה דרכי טיפול תקשיבו לרופאים, והחלטה אצלכם. בקשר להצלחות- אין כל מידע מיסמך. בהצלחה!!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית