עיבורי הרירית עם כמוסות סלק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/12/2019 | 15:38 | מאת: אנונימית

היי, אשמח להתייעץ לגבי כמוסות סלק. ביום ראשון הקרוב אני עושה החזרה של עובר ביום 3. ביום שלישי האחרון באולטרסאונד הרירית הייתה 6.5. קניתי היום כמוסות סלק ורציתי לשאול מה דעתך עליהן ולגבי הזמן שכדאי לקחת אותן..האם אפשר להתחיל אותן היום למרות שכבר היה הביוץ? האם הן יכולות להפריע בזמן ההשתרשות? או שאפשר להמשיך לקחת אותן גם אחרי ההחזרה?

אין אף מחקר שמורה שכמוסות סלק הן יותר ממיתוס חביב, ולכן אין גם המלצות לגבי משך הטפול. מאחר והסלק מכיל נוגדי-חמצון חזקים סביר שהוא יותר מועיל מאשר מזיק ואני לא רואה בעיה לקחת אותו גם אחרי ההחזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית