הורמונים...ומספר שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/11/2019 | 18:36 | מאת: שרית

טיפולי ivf הרופא המליץ לקחת הורמונים עדיין לא אמר איזה קראתי המון באינטרנט שההורמונים עלולים לגרום לסרטן לא עלינו האם יש אמת בדברים??? זה נורא מדאיג אותי !!!! מה הסיכויים להקלט בטיפול הראשון יש נשים שניקלטות? סובלת מכיווץ שרירי הנרתיק אפשר לעשות מעקב אולטרסאונד אבדומינלי רגיל הרופא יסכים לדעתך?

לא מוכר קשר משמעותי בין הורמונים שניתנים בטיפולי פריון לסיכון לסרטן. הסיכו להיקלט בפעם הראשונה גבוה בנשים צעיורת, כ- 40%. אין בעיה לעשות מעקב אולטרסאונד אבדומינלי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית