כמות עוברים והתלבטות בנוגע להחזרה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/11/2019 | 12:18 | מאת: ענת

בת 44.3 הופרו 6 עוברים טובים. יום אחרי השאיבה אמרו לי שיש 5 הפריות, וביום 3 היו 6 עוברים. אני לא מעוניינת להחזיר את כולם למרות הגיל . האם מומלץ לגדלם ליום חמש ולהחזיר רק את אלה ששרדו, או מפאת הגיל ומאחר שאנחנו לא בוחרים עוברים פשוט להחזיר שלושה עוברים נניח ביום שלוש ולהקפיא את היתר גם ביום שלוש, או לחכות ליום חמש? או שבגילי זה כבר לא באמת משנה. תודה רבה מראש

בגילך הסיכוי שהעוברים יגדלו עד יום חמש במעבדה נמוך. ועוברים שלא מוחזרים לרחם לא נקלטים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית