שתי שאלות (לא קשורות) אלכוהול וסוג פרוטוקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/11/2019 | 10:43 | מאת: שירי

1. האם אלכוהול (בכמות קטנה מאד) עשוי לפגוע בהתפתחות זקיקים? 2. שאלה בנוגע לפרוטוקול flare up. הרופא שלי מתעקש על הפרוטוקול הזה למרות שיחסית לפרוטוקול הרגיל (מונופור בהתחלה ואז צטרוטייד ו דקפפטיל לפני שאיבה) הוא לא הניב תוצאות יותר טובות. שאלתי: א) האם פרוטוקול פלייר אפ יכול דווקא להקטין את כמות הזקיקים? ב) אם הפלייר אפ נחשב (לכאורה) פרוטוקול יעיל מדוע הוא לא פרוטוקול פופולרי ג) האם ישנן סכנות בפרוטוקול שכזה? רוב תודות

1. כנראה שלא. 2. א. לא נועד להקטין. 2. פחות בשליטה, כי הוא תלוי בתגובה של ההיפותלמוס שלך. ג. כמו בכל פרוטוקול: גירוי יתר וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית