תזמון שאיבה עם אסטרדיול נמוך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2019 | 03:24 | מאת: רונית

שלום אתמול הזרקתי שני דקפפטיל ואוביטרל לתזמון שאיבה עם אסטרדיול 360, llh4.50 ופרוגסטרון נמוך מ2 . יום 12 מחזור נצפו 2 זקיקים 9 ו8 ועוד אחד 16 ועוד כמה קטנים 2, 3 אנו במחזוור טבעי ללא גונאל ודומיו. מדוע תוזמנה השאיבנ עם אסטרדיול כה נמוך ? האם לא היה טעם לחכות עוד יום לפחות כדי לתת הזדמנות לשאר לגדול ? אודה לתשובה בהקדם.

שאלה מצוינת. תבדקי עם הרופא המטפל.

15/11/2019 | 14:22 | מאת: רונית

אכן עשינו שאיבה והזקיקים הקטנים לא היו טובים. היום בדוח השאיבה ראיתי שהזקיק הגדול 16 לפני הדקאפפטיל והאוביטרל הוגר במעבדה כgv ביום אחד. זה מסביר את האסטרדיול הנמוך ? אני התראתי בפניו שהאסטרדיול נמוך לשאיבה האם זו הסיבה לכשלון ? הרופא שמיהר לשאוב הוא טע שהגיל 44 הביציות מתנוונות לכן כדאי להוציא מהר. ברור שיכולות להיות סיבות לאי הצלחת הטיפול אבל כבסיס לא צריך להיות אסטרדיול תואם לזקיק ?

אכן כבסיס צריך להיות אסטרדיול תואם לזקיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית