מחקר בנושא דופסטון - האם מהימן?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2019 | 23:45 | מאת: גילי

שלום רב, לאחרונה נתקלתי במאמר הזה (https://adc.bmj.com/content/104/6/e2.1) שעוסק בסיכון שבשימוש בדופסטון, השאלה היא עד כמה חזקה אמינות המאמר?

06/11/2019 | 13:38 | מאת: אנונימית

מצטרפת לשאלה

מאמר מאד בעייתי, שעומד בסתירה לנתונים קודמים ומבוסס על רישום מרשמים ולא על נטילה בפועל של התרופה, לא מתוקן לשבוע ההיריון ולא לוקח בחשבון נטילת תרופות נוספות. אין ספק שלא הייתי ממהר לאמץ את המסקנות שלו לפני מחקר נוסף.

06/11/2019 | 13:43 | מאת: גילי

תודה על תשובתך המהירה, כך התרשמתי מהקריאה בו.

בהצלחה

08/11/2019 | 13:51 | מאת: אלמונית3

שלום, האם לא היית מפסיק דופסטון גם לאישה שבהיסטוריה המשפחתית שלה או של בעלה יש מומים בלב? הבנתי שזה אחד מממצאי המחקר. תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית