האם..................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2019 | 13:27 | מאת: פייגי

שלום וברכה אני אחרי גרידה שבוע 8 רציתי לדעת אחרי גרידה הרירית הבנתי חייבת להיות עבה כדי לקבל מחזור 1 אם היא דקה( 5, 6) אין מצב לקבל מחזור ככה? 2 יכול להיות מצב כזה אחרי גרידה שהבטא לא התאפסה נניח עומדת על מספרים בודדים 10 ככה ובמצב כזה עדיין לקבל מחזור, או שהבטא חייבת להיות אפס כדי לקבל מחזור?. תודה רבה

04/11/2019 | 14:10 | מאת: פיגי

ועוד משהו קטן בידיוק קיבלתי תשובה על בטא בטא שהתאפסה. אם הרירית עדין עומדת על 5 אחרי שבוע וחצי שסיימתי פריגולטיון ואין מחזור 3 האם זה אומר שהכדורים לא עבדו כי הרירית דקה, מה הפתרון ?

1. יתכן שיהיה דימום קל יותר מהרגיל. 2. להתאפס הכוונה קטן מעשר.

אפשר לקחת שוב פרוגילוטון או גלולות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית