אסטרדיול נופל בטיפול ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2019 | 17:25 | מאת: מרינה

שלום רב התחלתי טיפול ivf 3 ימים גונאל 150 ואז אסטרדיול 1400 לאחר מכן 2 ימים גונאל 100 ואז אסטרדיול 4250 לאחר מכן 2 ימים גונאל 100 ואסטרדיול נפל ל 1000 אציין שהזקיקים גדלו לבין 12-17 (7 זקיקים). הרופא רוצה שאעשה שאיבה עוד 3 ימים. מה המשמעות של הירידה באסטרדיול? האם יכול לצאת מהסבב הזה משהו?

בד"כ זה מראה שהזקיקים הפסיקו להבשיל דבר שלא מנבא טובות.

02/11/2019 | 20:15 | מאת: מרינה

תודה רבה. הרופא החליט כן להמשיך לשאיבה מאחר והזקיקים המשיכו לגדול. אפשר להבין מה המשמעות של ירידה באסטרדיול בעוד שהזקיקים המשיכו לגדול? ואיך אפשר להימנע מהתופעה בעתיד?

צריך להתאים לך פרוטוקול שיבטיח הבשלה טובה יותר של הזקיקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית