בדיקת צילום רחם התייעצות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2019 | 20:35 | מאת: אתי

פרופ שלום, לפני כ 3 חודשים עשיתי צילום רחם, משום מה פחות סומכת על מקצועיות של הרופא שביצע, חוששת שהבדיקה לא נעשתה כהלכה. שוקלת לעשות פעם נוספת אצל רופא ךרטי שהמליצו לי עליו. האם יש סיכון או חשש בביצוע בדיקה מהבוג הזה בטווח של 3 חודשים?

אין סיכון מוגבר, אבל יש סיכון. הרבה יותר סביר להראות את הצילומים שניתנו לך לאחר הצילום לרופא אחר על מנת שיגיד לך אם יש בעיה כל שהיא בצילום. נדיר שכדאי או שיש צורך לחזור על הצילום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית