ביוץ מאוחר האם אפשר להקלט כך להריון תקין?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2019 | 13:21 | מאת: שני

שלום,מעוניינת להכנס להריון שני וכבר כמה חודשים לא נקלטת,מציינת שאני בהנקה מלאה אך מקבלת מחזור כרגיל,אבל זמני הביוץ שלי השתנו מופיע 20 יום מתחילת המחזור, ואחרי כמה ימים חוזר המחזור .בודקת באופן קבוע עם המקלונים.יש סיכוי להקלט למרות שהביוץ מופיע מאוחר?ואם לא אז יש טיפול שניתן לקחת?תודה מראש

אם את מבייצת, למרות ההנקה, אז יש סיכוי להיקלט למרות שהביוץ מופיע מאוחר. כדאי להיעזר ברופא למעקב ביוץ עם אולטראסאונד לוודא שאת מזהה נכון את הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית