שאלה חשובה לגבי הזרעות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2019 | 15:22 | מאת: סיגל

אני מאד חרדתית ורגישה לבדיקות גינקולוג ואני מעוניינת להתחיל הזרעות האם ניתן להשתמש בקרם מאלחש כלשהו לפני הפרוצדורה? אם כן איזה ואם זה באמת משפיע? אני ישר מתכווצת מכאבים האם יש כדור כלשהו שעוזר להרגיע להרפות את האיזור?

אני לא בטוח שקרם מאלחש יעזור כי הבעיה היא פחות הרגישות בעור ויותר נטייה להתכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק. מה שחשוב זה למצוא רופא שאת חשה בנוח בנוכחותו ולהזכיר לא את הקושי שלך. תרופות הרגעה טבעיות (כמו קלמנרבין) או לא טבעיות כמו ואבן, עוזרות לחלק מהנשים להירגע.

13/10/2019 | 13:11 | מאת: סיגל

תודה רבה על המענה דוקטור בעיקרון יש התכווצות שרירים האם כדור בשם ווליום יוכל לעשות את העבודה? אך גם כאבים בפתח הנרתיק בזמן החדירה האם כדור זה מספיק?

עם רופא מתחשב וחומר סיכה בשפע, בד"כ כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית