דימום לאחר שהבטא ירדה ללא כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/10/2019 | 21:26 | מאת: דימום לאחר שהבטא ירדה

היי פרופ׳ עשיתי בדיקת דם לאחר החזרה ראשונה ויצא 21, אחרי יומיים הבטא ירדה ל18 והסבירו שזה הריון שלא התפתח. משמע-אין הריון בימים האחרונים היה לי ורוד שהפך לחום והיום זה אדום דם אבל לא מאסיבי כמו מחזור (טיפות) ולא כואב בכלל (במחזור הייתי גוססת). הרופא אמר שלאחר קבלת הווסת נעשה החזרה שוב, השאלה היא איך אדע אם הדימום כרגע הוא ווסתי או סתם נגרם כתוצאה מהנרות/נסיון העובר להשתרש וכו..?

צריך לחזור על בדיקת הבטא וכאשר הבדיקה תתאפס צפוי שתופיע ווסת יותר משמעותית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית