השפעת תזונה על הפוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2019 | 11:13 | מאת: דנית

האם לדעתכם יש ממש בכתבה שמצאתי באינטרנט אודות תזונה מתאימה שתשפר את איכות הביציות ויש שם רשימת מאכלים מומלצים ועוד-או שזהו"בלבול מוח"שבכלל מיותר להתייחס אליו ואם גילי 45 אין דבר כזה לשפר את איכות הביציות ו"להחזיר"אותן למשל לגיל 38 באיכות שלהן? ודבר נוסף-האם ידוע על מזונות שמזיקים לפוריות 2 בני הזוג? אולי סוכר?אולי עוד דברים(ואם כן אז מה הם?) תודה

תזונה תקינה משפיע על הבריאות, אך טרם נמצא מזון שמשפר את הפריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית