אולטרסאונד בקופת חולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/09/2019 | 09:25 | מאת: מיכל

אולטרסאונד ראשון בקופת חולים 22/09/2019 | 09:10 | מאת: שרונה בוקר טוב ושבוע טוב פרופ' משיח . אני אחרי טיפול ivf וב"ה בהריון כבר לפני שבוע עשיתי אולטרסאונד אצל הרופא פרטי שאצלו אני מטופלת.והבוקר הלכתי לקופה לרופא נשים להמיר את ההפניה לבדיקות דם והוא התעקש לעשות אולטרסאונד הכל בסדר ב"ה יש דופק והכל אנו בשבוע 7+4 הוא חצי שניה עשה את הבדיקה רק ראה דופק וישר הוציא.בשבוע לפני שהייתי אצל הרופא שלי הוא זרק לי שהוא כנראה רואה שק נוסף מסתובבת לו ולא יחס יותר מידי חשיבות .לפי הבדיקה שך הבוקר בתמונה שהרופא נתן לי זה נראה כאילו באמת יש 2 עוברים? אני מצרפת את התמונה אשמח מאוד לדעת תודה רבה מראש וסליחה על הבלגן הזה תגובה שיתוף מנהל פורום טיפולי פוריות

22/09/2019 | 09:28 | מאת: NOT_FOUND

מנסה לעלות את הקובץ כנראה שיש בעיה

אני לא רואה את התמונה, אבל לא נדיר לראות בתחילת היריון תקין מה שיכול להיות שק נוסף ושבשבוע שלך ברור שייספג ויעלם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית