ציסטה ברחם בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2019 | 13:14 | מאת: שיר

שלום פרופ׳, ב 2 מתוך 3 טיפולי IVF שעברתי יש ממצא של ציסטה ברחם, לא בשחלה בבדיקה הראשונה לאחר התחלת הזריקות. בטיפול של החזרה הציסטה לא היתה ועכשיו לאחר שהתחלתי את הטיפול ה 4 שוב קיים אותו ממצא. הציסטה כמובן לא מפרישה הורמונים. אני חוששת שהיא קשורה בטיפול ופוגמת ברזרבה השחלתית, האם יש קשר ומה צריך לעשות כדי לבדוק את אופי הציסטה. תודה

לא ידוע לי כיצד ציסטה ברחם יכולה לפגום ברזרבה השחלתית. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שראה את הממצא ביחס למשמעות שלו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית