רירית דקה לקראת ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/09/2019 | 14:52 | מאת: אנונימית

שלום! אחרי לקיחת איקקלומין.. היום הזקיק המוביל :17 פרוגסטרון:2.7 אסטרודיל:1726 אך הרירית ממש דקה.. האם יש דרך לעבות את הרירית לקראת הביוץ או שהחודש כבר אבוד בגלל הרירית? פעם ראשונה שהרירית מדקקת לי ממש מהר(3 ) והבנתי שצריך מינימום 6 כדי שישתרש.. מתי לדעתך צפוי הביוץ?והאם ניתן בכל זאת לעשות משהו בימים הקרובים כדי לעבות אותה?(תרופות ללא מרשם וכו') תודה מראש.

נראה שהביוץ יהיה תוך מספר ימים. ספק אם ניתן כעת לעבות משמעותית את הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית