תמיכה ואוכל אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/09/2019 | 17:00 | מאת: אורטל

היום היתה לי החזרת עובר על בסיס הורמונלי . קיבלתי גם היום זריקת פרגניל . ותמיכה 4 אסטרופם ביום ו2 דופסטון ביום ו 2 אנדומטרין ביום . 1) האם עוד 9/ 10 ימים יכולה להיות בדית דם לביטא מהימנה ? כאילו מתי החומר של הזריקה נגמר מהגוף ולא משפיע בתוצאה ? 2) האם התמיכה שאני מקבלת מספיקה ? אני יכולה להוסיף עוד מנת אנדומטרין ביום כאילו שיהיו 3 פעמים במקום 2 ? 3) מה עם האוכל והשתייה אחרי ההחזרה ? יש מהמאכלים האלו אסור: פיצה , זעתר ,לבנה וגבינות , טונה ? תודה מכל הלב

1. עדיף להמתין 12 יום. 2. תמיכה סבירה מאד. 3. לא לעשן ולא לשתות אלכוהול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית