פעולות המפריעות להתעברות הטבעית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/09/2019 | 07:55 | מאת: לימור

סליחה מראש על השאלות המביכות אך הן חשובות כדי שלא לפגוע בסיכויי ההתעברות הטבעית 1.האם אורגזמה נרתיקית(להבדיל מדגדגנית)המלווה גם בשפיכה נשית ואחריה חדירה-השפיכה הנשית יכולה לפגוע בתאי הזרע/בתנועה שלהם ובכך להקטין את סכויי ההתעברות? 2.אם בן הזוג עושה לי עסוי בגוף עם קרם לפני היחסים,ולפני החדירה הוא מכניס את אצבעותיו לנרתיק,האם זה שהיה לפני זה עליהם קרם גוף יפגע בסכויי ההתעברות,ואם כן-מה הפתרון?(שישטוף את ידיו לפני זה עם מים וסבון,או אפשר גם לנגב עם מגבון על בסיס מים ולא אלכוהול)

1. לא. ההפך. 2. לא סביר שיחדיר לנרתיק שלך כמות משמעותי של קרם. אבל אפשר לנגב את הקרם מהידיים אם זה מטריד אותך.

08/09/2019 | 11:12 | מאת: לימור

שמעתי פעם שה"שפיכה הנשית"אחרי האורגזמה הנרתיקית היא למעשה שתן כי האצבעות בנרתיק מגרות את שלפוחית השתן. האם זה נכון? ואם זה נכון-אז איך זה ששתן לא מפריע ואפילו מסייע לזרע ולתנועתיות שלו? תודה

"הפליטה" הנשית לא אמורה להיות בריחת שתן, אלא הפרשה מבלוטות ע"ש סקנה, שדווקא אמורה לשפר את הסיכה (הלובריקציה) ואולי גם מגנה על הזרע מפני חיידקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית