צלקת ברחם לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2019 | 18:47 | מאת: טל

1. כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להעריך מה מצב הצלקת ברחם- כלומר האם נוצרה נישה, מה גודלה וכו' ? 2. האם מספיק אולטראסאונד וגינלי כדי לדעת אם נוצרה נישה? 3.האם רואים את הנישה באולטראסאונד או שרק את הנוזלים ברחם ואז מסיקים שיש נישה ומבצעים היסטרוסקופיה? 4. אם הצלקת על העור מחלימה יפה- האם זה אומר שגם הצלקת ברחם מחלימה יפה? 5. איך אמורה להיות/להראות צלקת תקינה ברחם שלא מפרישה נוזלים והיא תקינה? (גודל, מיקום, לא משנה את צורת הרחם המקורית?)

1. שישה שבועות 2. כן 3. בד"כ רואים את הנישה 4. לא בהכרח 5. כמו צלקת שהחלימה יפה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית