ביוץ ועובי רירית הרחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/08/2019 | 10:38 | מאת: חנה

היי, משהו מוזר... בעקבות רירית רחם דקה הומלץ לי על מעקב בסמוך לביוץ. ביום רביעי הייתי אצל רופא נשים שבדק ואמר זקיק 18 רירית רחם 8.2 ממ! שמחתי מאוד. היום, יום שישי, הייתי שוב במעקב זקיקים ומאמר לי כי יש זקיק 15 ורירית הרחם 5.5 ממ!!! איך ייתכן??? יש הגיון?? מי מפספס פה?? האם ייתכן וכבר היה הביוץ בין רביעי לשישי? לא עשיתי בדיקת דם. תודה

זה מאד תלוי באיזה נקודה לאורך הרירית היא נמדדה. כדאי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון לוודא שלא התרחש הביוץ.

30/08/2019 | 20:30 | מאת: חנה

תודה. כאלה פערים?? 3 ממ במספרים האלה זה פער גדול... אם אתמול היה ביוץ, היום היום עוד רלוונטי לקיום יחסי מין? האם רירית הרחם אמורה להמשיך ולהתעבות גם אחרי הביוץ? או שזה השיא שלה?

אם אתמול היה ביוץ, היום עוד רלוונטי לקיום יחסי מין. רירית הרחם אמורה להידקק אחרי הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית