יום 13 להחזרה בדיקת הריון ותוצאה 13

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2019 | 23:54 | מאת: יסכה

יום 13 להחזרה, בדיקת הריון ותוצאה 13, רופא אמר לי להפסיק אם תמיכה, מדוע להפסיק? וכן לעשות בדיקת דם שוב בעוד 4 ימים? אם יש איזשהו סיכוי אז למה להפסיק תמיכה??

כי הסיכוי זעום, אבל עדיין צריך עדיין לשלול היריון לא תקין שממשיך להתפתח.

30/08/2019 | 11:02 | מאת: יסכה

בהמשך לתגובתך, אמרת לי שצריך לשלול הריון לא תקין, היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית, אז איך זה מסביר שעדיין לא קיבלתי מחזור?? (וכן אם זה הריון לא תקין אז למה קיבלתי תשובה שלילית בבדיקה?) תודה רבה רבה ...על ההתיחסות... תודה רבה רבה...

הבדיקה הביתית לא רגישה מספיק לאתר רמות כל כך נמוכות של הורמון ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית