בירור הורמונלי ביום ה20 למחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2019 | 18:39 | מאת: אורלי

היי , אני ביום 20 למחזור , עשיתי לפני כשבוע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית,אני כרגע בדימום כבר שבוע לאחר הבדיקה. היום עשיתי בירור הורמונלי לברר האם אני כרגע במחזור או שמה זהו דימום לאחר הבדיקה. אשמח אם תוכל/י לפענח את התוצאות הנ"ל שעשיתי הבוקר, ברצוני לדעת האם אוכל לקחת פרוברה בימים הקרובים (אני מקבלת מחזור רק עם פרוברה בחודשיים האחרונים) תודה מראש התוצאות הן: E2 218 pmol/l Lh 8.30 iu/l Fsh 5.8 iu/l Progresterone 2<

מבחינה הורמונלית את כמו בווסת, כך שאין הרבה היגיון בנטילת פרוברה כעת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית