גרידה ובדיקת היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2019 | 09:13 | מאת: רוית

שלום פרופ', עברתי גרידה בשבוע 14 (מתאים ל 14). הייתי שמחה להבין מתי ניתן להיכנס להריון. כמו כן, אני רוצה לבצע בדיקת היסטרוסקופיה. האם ניתן לעשות אותה לפני המחזור הראשון? בנוסף, הבנתי שקיים כדור - פרוגילוטון שמונע הידבקויות. אני לא קיבלתי כדור כזה - ואני שבועיים אחרי גרידה. האם יש צורך לקחת אותו? תודה רבה!

ניתן להיכנס להריון בביוץ הבא. בדיקת היסטרוסקופיה ניתן לעשות רק אחרי המחזור הראשון. פרוגילוטון מכיל הורמונים שיכולים לעבות את הרירית אם יש צורך.

27/08/2019 | 11:02 | מאת: רוית

פרופ' תודה. איני מקבלת מחזור כלל (רק בעזרים הורמונלים). האם אני נדרשת לקבל טיפול הורמונלי לקבלת וסת - טרם התחלת טיפולי פוריות וטרם ביצוע היסטרוסקופיה?

כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית