בדיקות לפני הריון על פי הוראת רופא נשים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/08/2019 | 09:06 | מאת: יפעת

היי, מנסים להיכנס להריון כחצי שנה ללא הצלחה. בודקים ביוץ ומקיימים יחסי מין בימים המתאימים. רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקות דם והנחה אותי לעשות בין היום השני לחמישי למחזור וזה כמובן מה שעשיתי. התוצאות מבחינת הורמונים: אסטרדיול-48.5 Lh-5.iu Fsh - 7.95 פרולקטין-8.28 טסטוסטרון-0.25 Dhea Sulphate-133 שאר הבדיקות היו תקינות מלבד בלוטת התריס Tsh-4.44 שהייתה קצת מעל הסף. יש לציין ש T4-16.31 T3-5.33 מה המשמעות של הבדיקה?? אשמח להסבר.

יתכן ובלוטת התריס שלך מפרישה פחות טירוקסין מהנדרש. זה די גבולי אז כדאי לחזור על הבדיקה.

26/08/2019 | 21:37 | מאת: יפעת

אוקיי, מודה לך. ומה לגבי שאר הבדיקות?

נראה תקין

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית