במצב של הריון- האם גם ללא קרישיות יכולה להיות האטה בזרימת הדם לעובר?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2019 | 07:47 | מאת: גלי

האם גם כאשר לא נמצאה בעיה בקרישת הדם עדיין יכול להיות שיהיו גורמי קרישה בדם שעלולים לגרום לבעית זרימת דם בעובר ואפילו לגרום למות עובר? 2. אם התשובה לשאלה מס' 1 היא כן- האם אספירין יכול למנוע מצב זה של זרימת דם לא טובה לעובר? 3. איך אפשר לבדוק אם יש הידבקויות בבטן עקב קיסרי- איזו בדיקה בודקת זאת?

1. כן. אבל זה סיבוך נדיר ביותר. 2. לא. אבל יכול להפחית את הסיכון לרעלת היריון. 3. בד"כ מתחילים באולטראסאונד .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית