שיבןש קל בלוח הזמנים ופגיעה בסיכויים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2019 | 02:39 | מאת: דנית

שלום לך. תזכורת-במסגרת בדיקה ב-19 לחודש בבוקר אצל הרופא אחרי הפלת הריון כימי(ככל הנראה)ניצפתה רירית יחסית עבה וזקיק 18 וחצי. לא היה בידי הרופא תוצאת התאפסות בטא לכן בטופס הבדיקה להתאפסות הוא לא הכניס LH אלא רק בטא,פרוגסטרון ואסטרדיול. הבדיקה בוצעה באותו הבוקר ותוצאותיה שהתפרסמו בצהרים היו-בטא-שלילי פרוגסטרון 1.1 אסטרדיול 808 על סמך כל המימצאים הנ"ל עשית הערכה שזה מצב לפני ביוץ ובהתכתבות בשעות אחר הצהרים של אותו היום הצעת לקיים יחסים עוד באותו היום(כלומר ב-19 לחודש),ביום שלמחרת ה-20 וכעבור יומיים ה-21. כתוצאה מאילוצים שונים-מה שיצא לקיים זה ב20 לחודש בשעת בוקר מוקדמת(6),בשעת ערב מאוחרת(23)וחרי זה רק ב22 לחודש בשעת בוקר מוקדמת. האם העיתוי של היחסים הנ"ל אומנם גם 3 פעמים אבל הפעם הראשונה היתה חצי יממה בערך אחרי ההמלצה וגם הפעם השלישית היתה ככה פגע להערכך בסיכויים או גם אם היתה פגיעה היא לא משמעותית ולמעשה זניחה?

הזרע יעיל 24-48 שעות כך שלא נחוץ תיאום כל כך מדויק של קיום היחסים.

25/08/2019 | 11:17 | מאת: דנית

אבל השאלה היא האם היה ביוץ לפני קיום היחסים בפעם הראשונה כל המימצאים שתוארו ושבעבותיהם הערכת שמדובר במצב לפני ביוץ היו 22 שעות בערך לפני היחסים הראשונים מתוך ה-3 השאלה היא האם יכול להיות שהיה ביוץ ב22 שעות האלה והביצית(תזכורת-גילי כמעט 45 ואני לא יודעת מה אורך חיי הביצית בגיל זה לעומת גיל צעיר אחרי שהיא משתחררת)למעשה כבר סיימה את הפוטנציאל שלה להיות מופרית?לא סביר שכזה תרחיש התרחש?או שלא ניתן לדעת? תודה

לא ניתן לדעת באופן מוחלט.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית