ג'קוזי ועיסוי אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/08/2019 | 17:40 | מאת: דנית

שלום לך אני אחרי ביוץ ורציתי לוודא האם אפשר לעשות את הדברים הבאים כך שאם ניקלט הריון הוא לא יפול 1.ג'קוזי כולל זרמי מים היוצאים מתוכו לגב ולאזורים אינטימיים(נרתיק ופי הטבעת סליחה על התאור).אם כן-עד איזה טמפרטורה מקסימלית של המים? 2.האם מותר לי לקבל עסוי עם קרם מבעלי בכל הגוף כולל כפות הרגליים?

23/08/2019 | 17:43 | מאת: דנית

אחרי ביוץ הכוונה עד שבועיים וחצי אחרי ביוץ כי אם ניקלט הריון אז ביום הרביעי של האיחור אעשה בדיקה. השאלה מתייחסת להאם אפשר לעשות את הדברים שתארתי עד שבועיים וחצי אחרי הביוץ.

1. אפשר. טמפרטורה נעימה. אסור להתבשל. 2. מותר.

23/08/2019 | 22:40 | מאת: דנית

ויחסים שבועיים וחצי אחרי ביוץ כולל אורגזמה שלי זה לא יביא להפלה אם ניקלט הריון?

נשמע לך הגיוני שדבר טבעי ונעים יגרום להפלה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית