התחלתי שבוע 6 ויש הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/08/2019 | 15:07 | מאת: קאבוק

שלום פרופ' אני פונה שוב לאחר שגיליתי על הריון, בתאריך 20.8 כשהייתי בשבוע 5+ 4 ימים עשיתי בדיקת בטא יצא לי בטא 7709 IU/L ופרוגסטרון 54.3 nmol/L עדיין לא עשיתי אולטרסאונד כי תכננתי להמתין לפחות לשבוע 7. אני היום נכנסתי לשבוע 6 ופתאום התחילו לי הפרשות חומות,בנתיים זה נמשך. חייבת לציין שבשום שלב לא הרגשתי תופעות הריון למעט חזה רגיש וכואב וכאבי בטן תחתונה ועכשיו אני שמה לב שגם התופעה הזאת מתחילה להעלם ופחות כואב לי בחזה,חוץ מכאבי בטן שלפעמים יש. השאלה שלי זה קודם כל לגבי הבטא 1. האם זה נראה תקין לאותו זמן? 2. האם הפרשות חומות מעידות שמשהו לא תקין? יחד עם זה שאין לי ממש תופעות 3.כדאי לעשות בדיקה לאולטרסאונד ביום ראשון? רוצה גם לציין שזה הריון שני,ההריון הראשון הוגדר כהפלה נדחית ,לא היה דופק וגם אז היו לי הפרשות חומות שהתחילו בשבוע 6 אבל זה לא נפל לבד ונאלצתי לעבור גרידה.

1. כן 2. לא בהכרח 3. כן

25/08/2019 | 13:20 | מאת: קאבוק

שלום פרופ' היום ביצעתי שוב בדיקת בטא כעבור 5 ימים מהבדיקה הראשונה ויצא לי תוצאה 22921 IU/L אני כרגע בשבוע 6 ו3 ימים בנוסף עשיתי אולטרסאונד ונמצא שק הריון ברחם, שק חלמון וקוטב עוברי מזערי לדברי הרופאה וכנראה גם ציסטה בשחלה שמאלית בגודל 40 ממ. לא הצליחה לראות ברור במכשיר שהיה בחדר. ביקשה לחזור על us בעוד 10 ימים. האם זה נראה הכפלה תקינה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית