מחזור אחרי פרוברה...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/08/2019 | 11:27 | מאת: נעה

שלום, יש לי שאלה , לקחתי פרוברה במשך 5 ימים ולאחר מכן קיבלתי מחזור. בסיום המחזור עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית,לאחר הבדיקה היו לי הפרשות דמיות וגם קצת לפניה. היום אני יומיים אחרי הבדיקה ויש דימום בניגוב דיי כבד שגם קצת עבר לתחתון. יש לי 2 שאלות: 1.האם זה הגיוני שיש דימום כזה אחרי הבדיקה? 2. האם הדימום הזה יכול להיות מחזור שהתחיל? אני שואלת כי אני עוד שבועיים אמורה לקחת שוב פרוברה (אני לא מקבלת מחזור טבעי בחודשים האחרונים) אודה לתשובתך,תודה רבה

1. כן 2. יתכן. את יכולה לעשות מחר בדיקות אסטרדיול ופרוגסטרון לוודא

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית