עוברים טובים יש אך הריון אין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/08/2019 | 12:47 | מאת: פז

היי, בת 39 עם רזרבה שחלתית תקינה. יש לי 7 עוברים, כולם בדירוג a. הרירית תקינה, יש לי אנדומטריוזיס קל. אני יודעת שיש לי שרירנים, לא יודעת מה מצבם. לפני 15 שנה רופא שעשה סונאר וגינלי רגיל טען שיש לי רחם דו קרני, לא יודעת אם זה נכון. החזרתי 5 עוברים יפים, אך אין הריון. האם זה הזמן לעשות היסטרוסקופיה? תודה מראש.

היסטרוסקופיה זו בדיקה פשוטה, כך שהגיוני לעשות, למרות שנדיר שמוצאים ממצא משמעותי לפריון כאשר האולטראסאונד תקין.

14/08/2019 | 17:06 | מאת: פז

האם ייתכן שלא מושג הריון כי למרות שהעוברים נראים טוב מורפולוגית, מבחינה כרומוזומלית הם אינם תקינים?

נכון. מצב מאד שכיח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית