אסטרופם ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/08/2019 | 12:04 | מאת: ענבר

שלום, ביום ה4 למחזור לקחתי אסטרופם 1 מג פעמיים ביום למשך 4 ימים. הסיבה שלקחתי זה כי אני כנראה סובלת ממחסור באסטרוגן והפרשות חומות בין מחזורים. אין לי ביוץ מוקדם ואני מקבלת ווסת כל 28 יום באופן סדיר. למרות זאת אחרי שלקחתי את האסטרופם, הווסת מאחרת כבר ב7 ימים וכבר שבועיים שיש הפרשות חומות שאיכשהו עכשיו הם התמעטו בצורה משמעותית ואני באיחור... השאלה שלי זה מתי אני צפויה לקבל מחזור? ואם בכלל זה הגיוני שהמחזור מאחר? האם יכול להיות הריון?

יתכן שהמחזור יאחר בעקבות נטילת אסטרופם. יכול גם להיות הריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית