בדיקות דם ואולטרסאונד מוזרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/08/2019 | 16:25 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר.. אשמח להסבר לגבי בדיקות שעשיתי לפני התחלת סבב טיפול עם איקקלומין... לפני 4 ימים שמתי לב להפרשות פוריות.. אחרי הרבה זמן שלא קיבלתי מחזור.. בדיקת דם מהיום- אסטרודיל-609 פרוגסטרון-4.3 ובאולטרסאונד לא נצפו הזקיקים.. תוצאות קצת מוזרות כי לפי בדיקת הדם הערכים מראים על ביוץ והאולטרסאונד נוגד את זה.. האם ייתכן שהביוץ כבר התרחש ממש בימים האחרונים ולכן לא רואים את הזקיק? האם יש הסבר אחר? תודה מראש ..

ייתכן שהביוץ כבר התרחש ממש בימים האחרונים או שיש צסיטה שמפרישה הורמונים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית