שימור פוריות...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/08/2019 | 10:19 | מאת: דנה

לאחר כמה זמן של בירורים והתיעציות הפרופיל הורמנלי לא מבשר טובות אני בת27 Amh 1.35 AFC-2-3 כל צד האסרדיול שלי בתחילת המחזור מעל 200 והגיע ל 316 בזמן שהוא מדכא את fah. פרופיל הורמנלי ביום השני של המחזור Fsh -14.20 E2-250 Lh4.1 נעשו לי הבדיקות הללו מפני שקיבלתי פעמים בחודש מחזור והמחזורים התקצרו כל 25 . הייתי אצל שני רופאים ושניהם המליצו לי על הקפאת ביציות לאור התוצאות הגבהות שיש חשיבות להמשך העתיד. החלטתי שאני רוצה להקפיא ביציות ולאחר מכן אני ובן זוגי ננסה להיכנס להריון. מפני שהבציות שלי בנות 27. שאלתי היא כזאת האם אני עומדת על הקטריונים של משרד הבריאות לאור הרזרבה השחלתית הירודה . האם אלו סיבות רפואיות שמשרד הבריאות מאשר או שזה מסיבות חברתיות? אשמח מאוד שתענה לי 🙏🏽 אני מאוד מאמינה שזה מסיבה רפואית אני לא הבאתי את עצמי למצב כזה בגיל 27. במידה והפרופיל שלי היה תקין לא היה לי סיבה לעשות הקפאת ביציות .....

יש לך באתר של מכבי תיאור מדויק של מה שמשרד הבריאות מקבל כסיבה רפואית. https://www.maccabi4u.co.il/14179-he/Maccabi.aspx

12/08/2019 | 11:54 | מאת: דנה

היי הקטריונים לא ברורים לי ביכלל ואני בכללית. שמעתי עליך המלצה חמה מחברה של אמא שלי-רחלי שאמרה לי ישר להגיע אלייך . ולפני שאני מגיע אליך אני רוצה לעשות בירורים מפני שכללית דחו את בקשתי מחוסר אינפורמציה ששלחו בבית חולים וכמובן הערערעתי וכרגע זה בטיפול . השאלה אם יש מה להילחם? וקודם כל רציתי לדעת האם אני יכולה לבוא אליך ובמידה ואני יהיה זכאית דרך הקופה במימון אפשר לעשות זאת אצלך?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית