עבודה בעיסוי מקצועי בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/08/2019 | 07:49 | מאת: לימור

שלום. יצא לי בטא 250 כ30 ימים מתחילת הווסת ואני לא יודעת מתי היה ביוץ 1.כמה ימים ו/או שבועות מקסימום(בערך או במדויק) מתחילת הוסת ערך כזה נחשב תקין? גיל כמעט 44(בעוד חודשיים)וזה מחזור טבעי ללא טיפול 2.אני עובדת בעיסוי מקצועי לנשים וגברים.האם כדי לשמור על ההריון מומלץ להפסיק את העבודה או לפחות לצמצם אותה?אם לצמצם-כמה טיפוליםפ מקסימום ביום לתת?(כאשר כל טיפול 50 דקות) 3.בעלי שהוא לא מעסה מקצועי עושה לי לפעמים עסוי חובבני עם קרם בכל הגוף וגם רפלקסולוגיה.האם לפחות אחד מ-2 אלה(עסוי כללי ורפלקסולוגיה)יכול להביא להפלה כשמדובר כאמור בעיסוי חובבני ולא מקצועי? בתשובותיך רצוי לצין 1.2.3 תודה.

1. 4-5 שבועות. 2. לא אמור להפריע להיריון תקין. 3. לא צריך להפריע להיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית