דקפפטיל כתמיכה יום יומית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/07/2019 | 17:27 | מאת: שירי

אני אמורה להזריק דקפפטיל 0.1 כל יום מיום השאיבה ועד לבדיקת הריון. רירית הרחם שלי יפה ותלת שכבתית. בסבבים קודמים קבלתי אנדומטרין, ולפעמים דקפפטיל כתמיכה יום כן יום לא. הפעם קבלתי רק דקפפטיל ללא פרוגסטרון. 1. האם מתן יום יומי של דקפפטיל יכול לגרום לנזק כלשהו? 2. האם אין צורך גם באנדומטרין או פרוגסטרון כלשהו? 3. קראתי שדפפקטיל אמור לתמוך ברירית הרחם שאצלי היא גם ככה בסדר. האם זה לא too much? אני בת 43. רוב תודות!!

1. לא מזיק. 2. כך סבור הרופא המטפל שלך. 3. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית